В Україну прийшло перше бабине літо / фото Petra /Pixabay

В Україні настало перше бабине літо. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко

"Хто цікавиться - якраз зараз період першого бабиного літа (окрім місцин із дощами), триватиме орієнтовно до 11 вересня", - розказала вона.

Щодо погоди 3 вересня, то, за словами синоптика, "не перегріємося, адже очікується +22...+26 градусів. Трохи тепліше буде на сході, до +29 градусів.

Відео дня

"А в Карпатах сміливо можна діставати пуховички (не товсті) і ґумові чоботи. Дощі, місцями з грозами, пройдуть завтра в західних областях. Уважно! Можуть бути сильні зливи", - попередила синоптик.

За її даними, опади також дійдуть до Житомирщини, Вінниччини й частини Київщини. На решті території збережеться суха погода.

У Києві завтра буде без істотних опадів. Дощ у столиці буде в ніч на понеділок, каже синоптик. Температура повітря в неділю буде комфортною, +25 градусів.

Погода на вихідних - що прогнозують синоптики

Впродовж найближчих днів температура в Україні суттєво не зміниться, але опадів ставатиме дедалі більше. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, сьогодні короткочасні дощі та грози очікуються місцями у західних областях. Завтра вони також поширяться на Житомирську, Вінницьку та Київську області, а в понеділок охоплять уже більшість областей нашої країни.

Вас також можуть зацікавити новини: