Колєсніков додав, що виборча кампанія в Україні уже фактично розпочалася \ фото Опозиційний блок

Народний депутат з фракції "Опозиційний блок" Дмитро Колєсніков заявляє, що не збирається тікати з України і переховуватися від правоохоронних органів.

Читайте такожВілкул запевняє, що не тікатиме з України

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час засідання парламенту, де розглядається подання Генеральної прокуратури про надання згоди на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Відео дня

"Після зміни влади я не втік з України, я не переховувався від правоохоронних органів і не збираюся цього робити і зараз", - сказав він.

Колєсніков додав, що виборча кампанія в Україні уже фактично розпочалася. "На жаль, вона відбувається у безпосередній участі правоохоронної системи — вони свідомо намагаються фальшувати справи, які дискредитують опозиційних політиків, і набрати бали перед виборцями, пред’явивши суспільству перемогу над неіснуючою зрадою", - наголосив депутат.

Колєсніков зазначив, що такі подання генерального прокурора і ряду народних депутатів мають за мету "зробити парламент максимально слухняним, нагадавши народним депутатам про те, що Дамоклів меч вибіркового правосуддя може висіти над кожним з нас".