Астролог Влад Росс вважає, що все вже вирішено наперед, і дебати нічого не змінять

Дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин навряд чи відбудуться. Хоча штаб чинного президента буде всіляко намагатися продавити саме такий варіант.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

"Для Порошенка 14 квітня зірки складуться в більш сприятливу комбінацію, ніж для Зеленського. Тому що для Володимира це досить невдалий день, тим більше, невдалим для нього буде означений час – 14.14", - пояснив він.

Відео дня

Росс додав, що 14 квітня - взагалі не найвдаліший день.

Читайте такожАстролог назвавши сприятливу дату і місце проведення дебатів кандидатів у президенти

"Мабуть, політтехнологів Петра Порошенка просто захопила магія цифр. Однак асцендент випадає в кінець зодіакального знаку Лева, і Місяць при цьому не робить ніяких аспектів ні до однієї з планет. Хоча немає такого показника, як "порожній" Місяць – вона буде перебувати в Будинку ув'язнення, 12-му Будинку гороскопа. Така комбінація вказує на те, що занадто пізно щось робити або говорити, тому що вже все вирішено і заплановано, нічого не змінити. І символ, який сходить 14 квітня о 14 годині 14 хвилин, – людина, що тоне в болоті. Так що політтехнологи Порошенка вибрали далеко не найкращий час для дебатів, у тому числі для кандидата, на якого працюють", - сказав астролог.

За словами Росса, Порошенка однозначно не консультують астрологи, тому що він спочатку зробив велику помилку, яка зумовила результат виборчої кампанії для нього – він висунувся на Місяць без курсу.

"Крім того, саме число 14 не є виграшним. Це число пов'язано з зодіакальним знаком Діви, а Діва завжди є символом підпорядкування. Крім цього, знак Діви суперечить знаку Зодіаку Порошенка – Терезам. Діва для Терезів є знаком обману і зради. Так що в штабі Порошенка роблять ставку на неправильну цифру", - зазначив він.