Порошенко заявив, що не піде з політики / фото УНІАН

Петро Порошенко має далеко не такі райдужні перспективи в якості українського політика-опозиціонера, як то, імовірно, бачиться йому та його оточенню.

Таку думку в коментарі Главреду висловив дипломат, голова Фонду "Майдан закордонних справ" Богдан Яременко.

Читайте такожПолітолог дав прогноз, хто буде заважати Зеленському працювати і реформувати Україну

Відео дня

"Порошенко заявив, що не піде з політики. Я бачу наміри, але не бачу у нього команди, з якою можна стати опозицією або політичним рухом, у якого є перспективи. Торговці не схильні ставати в опозицію до влади, вони будуть домовлятися. І, на жаль, його політична команда - це в основному бізнес-партнери. Або політики, які відчувши слабину, просто кинуть його і знайдуть себе в інших таборах", - зазначив Яременко.

"Досвід і гроші у Петра Олексійовича є, але якщо він не зміг створити таку сильну команду, яка б перемогла, перебуваючи при владі, то у мене дуже великі сумніви, що вона зможе це зробити, перебуваючи в опозиції", − додав він.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія опрацювала 99% електронних протоколів дільничних виборчих комісій з результатами голосування у другому турі виборів президента України. За кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували 73,21% виборців, за чинного главу держави, кандидата в президенти Петра Порошенка - 24,46%.