Портнов стверджує, що має ще десятки підготовлених заяв / фото УНІАН

Колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань четверту заяву із проханням відкрити кримінальне провадження проти п'ятого президента Петра Порошенка.

Про це Портнов повідомив у своєму Telegram-каналі.

Читайте такожПорошенко прокоментував відкриті проти нього кримінальні провадження

Відео дня

"Поки стосовно Порошенка йдуть першочергові слідчі дії за трьома першими кримінальними провадженнями про державну зраду, відмивання коштів, зловживання службовим становищем, легалізацію в офшорах злочинних доходів і несплату податків, сьогодні ми звернулися з четвертою заявою про злочин Порошенка - спробу узурпації ним судової влади", - зазначив він.

Портнов додав, що має ще десятки підготовлених заяв, але найближчим часом планує зосередитися на посиленні інформаційного тиску на правоохоронні органи і підготовці клопотань, скарг та інших процесуальних документів у рамках вже зареєстрованих проваджень.

Як повідомляв УНІАН, екс-заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов 19 травня повернувся до України після п'ятирічної відсутності. 20 травня він заявив, що подав до Державного бюро розслідувань першу заяву проти Петра Порошенка.