УНІАН

Про він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Минула важка доба. Кремлівську провокацію з метою зіштовхнути армійців і добровольців ДУК ПС вдалося нейтралізувати", - написав він.

Також Ярош повідомив, що більше, ніж за рік війни, не було жодного випадку, щоб командування ДУК не виконало наказів чи "прохань" керівництва АТО, або Генштабу.

Відео дня

"Беручи участь у боях під Слов'янськом, звільняючи окуповані території, воюючи під Савур-могилою, Ілловайськом, у Пісках, у Донецькому аеропорті, в Широкиному та на інших ділянках фронту, ми ніколи не займалися отаманщиною і махновщиною - ми просто захищали нашу Батьківщину. Бо це - і наше Право, і наш Обов'язок!", - зауважив він.

Читайте такожСторони конфлікту навколо бази бійців "Правого сектора" озвучили свої позиції

Окрім того, лідер "Правого сектору" наголосив, що слухи про конфлікт Добровольчого українського корпусу та Збройних сил України поширювали вороги.

"Будь-які крики про "непідконтрольність" ДУК ПС, є нічим іншим як бажанням придворних лизоблюдів із Банкової і ворогів нашого народу видати праведне за грішне", - зазначив Ярош.

Нагадаємо, 28 квітня близько опівночі, лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош у своєму Facebook повідомив, що підрозділи 95-ї аеромобільної та 25-й парашутно-десантної бригад ЗСУ намагалися заблокувати і роззброїти бійців "Правого сектора" на Дніпропетровщині.

Він віддав наказ усім бійцям не здавати зброю, а пізніше повідомив, що "Правий сектор" пікетуватиме Адміністрацію президента.