Усі пасажири та члени екіпажу загинули \ MASH

Посольство України в Ірані повідомило, що за попередньою інформацією, літак розбився внаслідок аварії двигуна через технічні причини.

Читайте такожУкраїнський літак зі 180 пасажирами розбився в Тегерані - Reuters

Про це йдеться в офіційній заяві посольства. "08.01.2020 орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) після зльоту з тегеранського аеропорту ім.Імама Хомейні розбився літак Boeing-737 української авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», що мав виконати рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ", - йдеться в повідомленні.

В посольстві зазначили, що за попередньою інформацією, літак розбився в наслідок аварії двигуна через технічні причини. Наразі версія теракту чи ракетної атаки виключається.

Також повідомляється, що за даними компанії МАУ, на зазначений рейс придбали квитки 168 осіб. Наразі з’ясовується хто з пасажирів не був присутній на борту та наявність серед пасажирів громадян України. Також на борту перебували 9 членів екіпажу – громадяни України.

"Усі пасажири та члени екіпажу загинули", - зазначається в повідомленні.

Посольство активно займається з’ясуванням обставин катастрофи та формальностями, пов’язаними з цим. Посол України в Ірані, Сергій Бурдиляк, перебуває на місці аварії.

Для родичів жертв та представників ЗМІ Посольством відкрито гарячу лінію (+98 21) 22 72 26 58