Фото: Mash

На борту українського Boeing 737, який зазнав авіакатастрофи в Тегерані, знаходилося 168 пасажирів та 9 членів екіпажу.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Читайте такожМЗС України готує списки пасажирів літака, який упав в Ірані

Відео дня

Також повідомляється, що Рада національної безпеки і оборони України створила оперативний штаб у зв’язку з авіакатастрофою Boeing 737 в Тегерані.

«За дорученням президента України Володимира Зеленського при Раді національної безпеки і оборони України створено оперативний штаб у зв'язку з авіакатастрофою літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» («МАУ») в Ірані.

До складу оперативного штабу увійшли прем'єр-міністр України, міністр закордонних справ України, міністр оборони України, міністр внутрішніх справ України, голова Служби безпеки України, голова Служби зовнішньої розвідки України, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Керівництво оперативним штабом за дорученням Президента України здійснює Секретар РНБО України Олексій Данілов.

«Надано доручення щодо організації комплексу заходів, пов'язаних з авіакатастрофою, з'ясування всіх обставин трагедії, та надання оперативної інформації», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, Боїнг 737, що належить компанії МАУ, зазнав аварії незадовго після зльоту з іранського аеропорту Імама Хомейні. За даними рятувальників, ніхто не вижив.