REUTERS

Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко, коментуючи ситуацію, яка склалася навколо міністра екології Ігоря Шевченка, повідомляє 112.ua.

Читайте такожМіністру екології, швидше за все, доведеться піти у відставку - експерт

"За нашими квотами ніяких міністрів не призначалося. І всі чітко знають,  якщо прем'єр-міністр хоче звільнити міністра, він може це зробити спокійно... Це абсолютна неправда, категорична брехня, і прем'єр-міністр добре знає, що міністр, який працює на посаді зараз по екологічним питанням, прийшов від громадянського суспільства, він технократ, він вчився і, здається, закінчив Гарвардський університет. Та насправді він високоосвічена і професійна людина. Але, на жаль, в уряді не затримуються професійні люди, які не беруть участь у всіх цих закулісних справах", - заявила вона.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав фракцію "Батьківщина" розглянути питання про доцільність перебування Ігоря Шевченка на посаді міністра екології та природних ресурсів у зв'язку з перевищенням ним службових повноважень.

"Ігор Шевченко, як відомо, був обраний на посаду міністра екології та природних ресурсів України за квотою політичної партії ВО "Батьківщина" у Верховній Раді. Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звертається до парламентської фракції політичної партії ВО "Батьківщина" - розглянути питання про перебування Ігоря Шевченка на займаній посаді і прийняти відповідальне політичне рішення, яке має бути схвалено парламентською коаліцією", - повідомив від імені Яценюка його радник Данило Лубківський.