Фото УНИАН

Про це Шевченко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Звернувся до генерального прокурора України з проханням терміново перевірити звинувачення, які пролунали на мою адресу з трибуни Верховної Ради та в ЗМІ", - йдеться у повідомленні глави Мінекології.

ВИКЛИКАЮ ВОГОНЬ НА СЕБЕ!!!Звернувся до Генерального Прокурора України з проханням терміново перевірити звинувачення, я...

Posted by Ігор Шевченко on 22 Июнь 2015 г.

При цьому Шевченко додав, що не боїться жодних перевірок, оскільки він не порушував законів.

Читайте такожЯценюк просить "Батьківщину" розглянути доцільність перебування Шевченка на посаді міністра екології

Як повідомляв УНІАН, 15 червня голова фракції Радикальної партії Ляшко закликав парламентську коаліцію проголосувати за відставку Шевченка з посади міністра екології. Ляшко стверджував, що в той час, коли на нафтобазі під Києвом спалахнула пожежа, міністр екології перебував за кордоном у відпустці.

У свою чергу Шевченко наголосив, що був за кордоном 6-7 червня, тоді як пожежа спалахнула 8 червня. Також Шевченко підтвердив, що повертався з Ніцци до Києва літаком, який належить народному депутату, члену депутатської групи "Воля народу" Олександру Онищенку.

"Була така ситуація, було важко вилетіти. Я знав, що там є також цей нардеп, і в нього літак є в Ніцці, зателефонував йому і попросив допомогти. Він погодився, я просто з ним прилетів. Нічого за це не платив... ніяких корупційних дій немає", - заявив міністр.