www.novostimira.com.ua

Тепер УНА-УНСО має намір взяти участь у місцевих виборах в жовтні, повідомляє DT.UA. Організація була зареєстрована як партія 20 серпня.

Читайте такожУ Росії збираються судити членів УНА-УНСО, яких звинувачують в участі в боях в Чечні

Як йдеться в повідомленні партії, за статутом основними її цілями стануть "розвиток незалежної, суверенної, правової, соціальної і демократичної держави; участь у формуванні органів державної влади, місцевого та регіонального самоврядування, представництво в їх складі шляхом участі у виборах; модернізація держави за принципом справедливості, прозорості та без корупційності, а також сприяння формуванню і вираженню політичної волі громадян, забезпечення прав людини".

Відео дня

Як відомо, в березні 2014 року на з'їзді політичної партії "Українська національна асамблея" було прийнято рішення про перейменування асамблеї в політичну партію Правий сектор. Однак 7 квітня 2015 року УНА-УНСОвирішила відновити самостійну політичну діяльність і обрала головою Костянтина Фуштея. Закон про місцеві вибори, ухвалений 14 липня, передбачає проведення місцевих виборів 25 жовтня на всій території України, крім окупованої частини Донбасу і анексованого Криму.