Мосийчук / УНИАН

Як передає УНІАН, про це в ефірі телеканалу "112" заявила його адвокат Оксана Мельник.

"Однозначно, ми будемо подавати апеляційну скаргу на наступному тижні", - сказала вона.

Читайте такожРадикальна партія зареєструвала позов про скасування рішення Ради щодо арешту Мосійчука

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня Печерський районний суд Києва виніс рішення про обрання запобіжного заходу народному депутату від Радикальної партії Мосійчуку у вигляді взяття під варту до 15 листопада 2015 року. Таким чином, суд задовольнив відповідне клопотання Генеральної прокуратури.

Рішення суду може бути оскаржене протягом 5 днів в Апеляційному суді Києва.

17 вересня Верховна Рада за поданням Генпрокуратури дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Мосійчука. Через деякий час його затримали в будівлі ВР.

За інформацією Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянка або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадянський обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України.