Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, російські військовослужбовці-члени спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі (СЦКК), які мали виступити в суді як свідки захисту, не прибули до суду.

За словами адвокатів обвинувачуваних, військові не прибули через незалежні від них обставини - їх не відпустило їхнє керівництво.

Планується, що після перегляду відеосвідчень цих осіб суд перейде до допиту обвинувачуваних - Александрова і Єрофєєва.

Відео дня

Читайте такожСлідчий СБУ: Александров та Єрофєєв не військовополонені, бо затримані у формі без знаків розпізнавання

Як повідомляв УНІАН, 16 травня 2015 року сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських спецпризначенців - капітана Єрофеєва і сержанта Александрова.

Під час допиту Єрофеєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив Александров.

Наприкінці серпня минулого року досудове розслідування стосовно російських військовослужбовців було завершено. Їх обвинувачують у вчиненні низки злочинів, зокрема, у веденні агресивної війни, створенні терористичної групи, терактах.

21 березня 2015 року Голосіївський райсуд продовжив арешт Єрофеєва і Александрова до 19 травня.

11 квітня суд відмовив у допиті свідків-терористів з “ЛНР” в дистанційному режимі та звинуватив захист російських ГРУшників у спробі навмисного затягування часу.