Турчинов: Сьогодні ми втратили Аміну Окуєву, яка стала справжнім героєм чеченського і українського народу / фото УНІАН

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що вбивство Аміни Окуєвої не повинно залишитися безкарним. Про це він написав у Facebook.

Читайте такожУ поліції прокоментували вбивство Окуєвої - розслідують умисне вбивство

"Сьогодні ми втратили Аміну Окуєву, яка стала справжнім героєм чеченського і українського народу. Для кожного патріота України вона стала рідною сестрою. І ворог повинен відповісти за вбивство нашої сестри", - підкреслив він.

Відео дня

Турчинов зазначив, що  вбивство Аміни Окуєвої - це виклик країні, на який повинна бути жорстка і адекватна відповідь. У вбивстві Окуєвої Турчинов звинуватив Росію. "Росія, продовжуючи агресію на сході України, розгорнула терор в глибокому тилу, знищуючи мужніх захисників нашої країни", - написав секретар РНБО.

Facebook Ротан Кримський

Згодом у мережі з'явилося фото автомобіля, в якому вбивці розстріляли Окуеву. Знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook боєць АТО Ротан Кримський. "Стрілянина велася справа. Аміна взяла на себе 6 куль з АК", - сказано в підписі до фото.

Читайте також: Все, що відомо про вбивство Аміни Окуєвої (фото, відео) 

Судячи зі знімку, в автомобіль потрапили щонайменше 10 куль.

Як повідомляв УНІАН, увечері 30 жовтня під Києвом була вбита чеченський доброволець Аміна Окуєва. Автомобіль, в якому вона була разом із чоловіком Адамом Осмаєвим, був розстріляний на залізничному переїзді. Сам Осмаєв отримав поранення в ногу, його життю нічого не загрожує. Поліцією було введено план "Сирена".