Окуєва та Осмаєв вирішили, що зможуть захистити себе самі / Фото УНІАН

Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв відмовилися від охорони після попередньої атаки 1 червня 2017 року. Про це повідомив речник Нацполіції України Ярослав Тракало у коментарі "Українській правді".

Читайте такожЯк розстрілювали, що пам'ятає Осмаєв і кого зараз шукає поліція: все, що відомо про вбивство Аміни Окуєвої (фото, відео)

"Після того, як закінчився термін надання держохорони, вони відмовилися від охорони після кількох місяців з часу інциденту", - розповів Тракало. Причини відмови подружжя від охорони невідомі.

Відео дня
Facebook Ротан Кримський

Згодом у мережі з'явилося фото автомобіля, в якому вбивці розстріляли Окуеву. Знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook боєць АТО Ротан Кримський. "Стрілянина велася справа. Аміна взяла на себе 6 куль з АК", - сказано в підписі до фото.

Читайте також: Все, що відомо про вбивство Аміни Окуєвої (фото, відео) 

Судячи зі знімку, в автомобіль потрапили щонайменше 10 куль.

Як повідомляв УНІАН, увечері 30 жовтня під Києвом була вбита чеченський доброволець Аміна Окуєва. Автомобіль, в якому вона була разом із чоловіком Адамом Осмаєвим, був розстріляний на залізничному переїзді. Сам Осмаєв отримав поранення в ногу, його життю нічого не загрожує. Поліцією було введено план "Сирена".