Кадровий пасьянс у столиці
Кадровий пасьянс у столиці

Кадровий пасьянс у столиці

13:38, 02.05.2006
2 хв.

Івана Салія мер представив як майбутнього куратора транспорту в КМДА. Владні кабінети можуть  зайняти Валерій Пустовойтенко, Олег Дубина, Володимир Яцуба та інші не менш відомі особи.  Шанси зберегти портфелі мають представники «Нашої України»...

Газета «Бізнес» у статті «Київський пасьянс» оприлюднила власну інформацію про те, хто з відомих політиків займатиме солідні пости в київських структурах влади.

Серед претендентів на прихід у владні кабінети називають Івана Салія, якого, мер столиці представив як майбутнього куратора транспорту в КДМА.

«Бізнес», посилаючись на депутата Київради від БЮТ Михайла Бродського, прогнозує в кріслах двох заступників КДМА ген. директора Дніпропетровського металургійного комбінату ім. Дзержинського Олега Дубину і колишнього губернатора Дніпропетровської області Володимира Яцубу.

Відео дня

 Ще одну посаду заступника мера обіцяють нібито депутату Київради від Народного блоку Литвина Ігорю Шовкуну. Видання також стверджує, що Леонід Черновецький намагається закликати в свою команду Валерія Пустовойтенка, який нібито першим прийшов на прес-конференцію Черновецького і запропонував йому свою співпрацю.

Видання вважає, що великі шанси зберегти свої портфелі мають представники «Нашої України». Провладна партія відстоює позиції Віктора Падалки, заступника голови – начальника Головного фінансового управління, котрий займає це «прибуткове місце» з вересня 2000 року.

Серед ймовірних майбутніх призначенців розглядають члена наглядової ради ЗАТ «Інвестиційна компанія XXI століття” Андрія Миргородського, не зважаючи на те, що партійний список “Європейської столиці” не пройшов в Київраду. Андрій Сергійович давно хотів очолити МУ містобудування, архітектури і дизайну, де він раніше три роки працював першим заступником Василя Присяжнюка.

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся