автомайдан / Фото : День

За словами заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олександра Гнатіва, слідчими у рамках раніше відкритого кримінального провадження здійснювалося розслідування хуліганських дій, що мали місце в с. Підгірці, що на Київщині.

Читайте також: Активіст Автомайдану: "У ДАІ кажуть, що їм наказали нас репресувати"

Тоді учасники так званого «автомайдану» двічі обклеювали паркан та ворота домоволодіння, а також кілька днів пікетували будинок, який, на їхню думку, належить Міністрові внутрішніх справ України Віталію Захарченку. Слідчі встановили, що зазначений будинок главі МВС не належить.

Відео дня

9 січня до міліції звернувся власник цього будинку. Він подав заяву про припинення досудового розслідування за фактом хуліганських дій біля його помешкання.

Своє звернення власник домоволодіння пояснив тим, що він зустрічався з керівниками «автомайдану». Вони принесли йому вибачення та пообіцяли більше не завдавати шкоди майну.

"Ці вибачення були прийняті, він не має претензій до осіб, які приймали участь в хуліганських діях та пошкодженні майна, і клопоче про припинення досудового розслідування у кримінальному провадженні", – зазначив Олександр Гнатів.