REUTERS

Міліція не підтверджує розстріл десяти проросійських активістів на блокпосту під Слов'янську Донецької області. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Донецькій області Ігор Дьомін.

"Ця інформація про розстріл неправдива. Хоча інцидент зі стріляниною був. Їхав автомобіль, проїжджаючи повз блокпост, відкрив по людям, які були на посту, стрілянину з травматичної зброї. З блокпоста відповіли автоматною чергою. Чоловік, який знаходився в автомобілі, доставлений в лікарню зі стріляними ранами нижніх кінцівок", - сказав Дьомін.

Читайте такожМер Слов'янська вже не радіє "зеленим чоловічкам" в місті (відео)

Відео дня

Він зазначив, що стріляли на блокпосту під Слов'янськом. Зараз, за словами Ігоря Дьоміна, міліція з'ясовує всі деталі перестрілки. Хто і чому відкрив вогонь.

Нагадаємо, народний депутат Леся Оробець у Facebook повідомила, що, за її джерелами, на Донеччині сьогодні застрелили 10 "колорадосів" (проросійських бойовиків - Ред.). "У підтвердженому з трьох джерел випадку, троє невідомих приїхали під блок-пост, вбили всіх "колорадосів" з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки", - написала депутат.