Екс-міністр економіки, який назвав себе "дебілом", очолив наглядову раду "Укроборонпрому"

За призначення Милованова проголосували всі члени наглядової ради концерну.

Колишній міністр розвитку економіки Тимофій Милованов очолив наглядову раду "Укроборонпрому", до складу якої входить з кінця травня.

Про це повідомила прес-служба концерну вранці 2 червня.

Як зазначається, напередодні відбулося засідання оновленого складу наглядової ради, члени якої одноголосно обрали Милованова її новим головою.

Сам Милованов заявив, що реформа "Укроборонпрому" дозволяє перетворити підприємства державного оборонно-промислового комплексу на господарські товариства в максимально короткі терміни.

Читайте також"Б'є по рейтингу": Зеленський визнав, що йому соромно за дії деяких його людей

"Це автоматично відкриє доступ до капіталу, інвестицій та міжнародного трансферу технологій. Ми не маємо права не скористатися шансом на фінансово-економічне оздоровлення підприємств "Укроборонпрому", якщо корпоратизація у перспективі дозволить оснастити нашу армію новітніми високотехнологічними та наукоємкими зразками озброєння та військової техніки”, – відзначив він, говорячи про важливість ухвалення законопроєкту №3822 у другому читанні.

Зазначимо, раніше Милованов, будучи керівником Мінекономіки, жартома назвав себе "дебілом". Через цей інцидент він нещодавно вступив у суперечку з журналістом Дмитром Гордоном, який нагадав Милованову його слова.