Любченко - новий міністр економіки / фото прес-служба ДПС

У четвер, 20 травня, Верховна Рада України підтримала кандидатуру Олексія Любченка на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

"За" відповідне рішення проголосували 293 нардепи.

Відставка глави Мінекономрозвитку Петрашко

14 травня до Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від міністрів розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та інфраструктури Владислава Криклія.

Відео дня

Читайте такожСтепанов прокоментував своє звільнення з МОЗПосаду міністра економіки прогнозують нинішньому голові Державної податкової служби Олексію Любченку.

17 травня фракція "СН" підтримала кандидатуру голови "Укравтодору" Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, кандидатуру Олексія Любченка, нинішнього голови Державної податкової служби, - на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а також кандидатуру головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка - на посаду голови МОЗ.

18 травня Верховна Рада України прийняла відставку міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка.