Петрашка відправили у відставку / фото УНІАН

Верховна Рада України прийняла відставку міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашка.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну постанову підтримали 280 народних депутатів за необхідного мінімуму у 226 голосів.

Нардепи підтримали відставку міністра Петрашка

Читайте такожВідставка Степанова: ЗМІ назвали причини можливого звільнення міністра

Відео дня

Відставка Петрашка: що відомо

  • У п'ятницю, 14 травня, стало відомо, що до Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від міністрів розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та інфраструктури Владислава Криклія.
  • За інформацією ЗМІ, міністра інфраструктури Владислава Криклія та міністра економіки Ігоря Петрашка попросив піти у відставку президент Володимир Зеленський.
  • "По Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства відчувався певний дефіцит ініціатив, зокрема, в питаннях захисту української промисловості та підприємців під час коронакризи. Були й претензії з боку парламентаріїв щодо недостатньої комунікації з Міністерством", - розповів журналістам радник глави ОП з антикризових комунікацій Михайло Подоляк.
  • Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук зазначила, що депутати не бачили від Петрашка будь-яких проривних ідей, які необхідні зараз для зміцнення економіки.
  • Тепер посаду міністра економіки прогнозують нинішньому голові Державної податкової служби Олексію Любченку.