Стефанчук скликає на 21 жовтня позачергове засідання Ради

Засідання відбудеться на вимогу президента.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав розпорядження про скликання на четвер, 21 жовтня, позачергового пленарного засідання парламенту.

Про це повідомляється на офіційному сайті ВРУ.

У розпорядженні № 349 зазначається, що засідання скликається на вимогу президента України. Відбудеться позачергове засідання одразу після завершення чергового засідання.

У порядку денному 14 питань. Зокрема, серед запропонованих до розгляду законопроектів - про альтернативні види палива щодо розвитку виробництва біометану (№5464), про енергетичну ефективність (№4507) та щодо розвитку високоефективної когенерації (№4527).

Читайте такожТаран про оборонну угоду зі США: реальні результати Україна побачить у 2022 роціТакож глава держави просить ВР невідкладно розглянути законопроекти про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв'язку (№ 6055); про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС (№4554).

Крім того, пропонується ратифікувати Меморандум про взаєморозуміння між Україною та Європейським поліцейським офісом стосовно конфіденційності та забезпечення збереження інформації (№0075).

Вас також можуть зацікавити новини