Необхідне дитяче харчування / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Херсонський міський голова Ігор Колихаєв повідомив, що в місті зараз закінчуються медикаменти та фіксується досить багато випадків мародерства.

Про це він сказав під час телемарафону.

"Досить багато мародерства в місті Херсоні зараз йде. Роздають безкоштовно продукти харчування жителям міста Херсона. Запускаємо хлібокомбінати для того, щоб можна було випікати хліб. Працює волонтерський рух", - розповів Колихаєв.

Відео дня

Крім того, він повідомив, що в місті існує проблема з медикаментами.

"Дійсно, медикаменти закінчуються. Дійсно, потрібен інсулін. Дійсно, потрібні найнеобхідніші медикаменти для людей різного віку. Особливо для людей похилого віку. Йде війна, люди вмирають, але і народжуються маленькі дітки... Для них теж необхідні певні медикаменти, необхідне дитяче харчування", - сказав мер.

Крім того, він висловив сподівання, що для Херсона та Маріуполя організують "зелений коридор".

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Згідно зі свіжими даними, її армія вже вторглася на Чернігівщину.