Зеленський висловився щодо зменшення уряду / скріншот

Президент України Володимир Зеленський заявив, що працює над подальшим зменшенням уряду. Він зазначив, що без людей дуже складно керувати країною.

"Сьогодні ми зменшуємо максимально видатки урядовців. Я ще працюю над тим, щоб уряд ще зменшився. Але якщо там не буде зовсім людей, нам буде складно керувати державою", - сказав глава держави заявив під час підсумкової прес-конференції.

В президента України запитали про можливість створити "уряд єднання, куди б увійшли професіонали-технократи"

Відео дня

"Я хочу цей уряд зменшити, у мене немає грошей – 500 мільярдів у мене попросили на мобілізацію", - наголосив Зеленський.

Додаткова мобілізація в Україні - Зеленський зробив заяву

Під час прес-конференції президент України Володимир Зеленський зазначив, що для додаткової мобілізації потрібно запустити "демобілізаційні процеси". За його словами, на Ставці йому запропонували мобілізувати додаткових 450-500 тисяч людей, і що "мобілізація в такому форматі буде коштувати Україні додаткових 500 мільярдів гривень".

Зеленський вказав, що він хотів би розуміння від прем’єр-міністра та міністра фінансів щодо того, звідки взяти таку суму на додаткову мобілізацію, щоб задовольнити ці потреби.

Вас також можуть зацікавити новини: