Мустафа Найєм очолив нещодавно створене Держагентство / фото УНІАН, Олександр Синиця

Кабінет міністрів призначив Мустафу Найєма головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук. Також уряд звільнив Найєма з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Крім цього, Кабмін призначив заступником голови держагентства голову "Укравтодора" Євгена Кузькіна, якого також перед цим звільнив із займаної раніше посади.

Відео дня

Держагентство відновлення та розвитку - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 13 січня, Кабмін утворив Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, яке координуватиме проекти з відновлення держави.

Держагентство створене шляхом об'єднання двох існуючих державних агентств - агентства інфраструктурних проектів та агентства автомобільних доріг. За словами голови уряду Дениса Шмигаля, це дозволить оптимізувати робочі процеси, уникнути хаотичності у плануванні та реалізації проектів.

Нагадаємо, Мустафа Найєм із серпня 2021 року працював заступником міністра інфраструктури, а згодом міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Він відповідав за дорожнє господарство, автомобільні перевезення, безпеку на транспорті, розвиток прикордонної інфраструктури та сервісів для водіїв.

Вас також можуть зацікавити новини: