Пєсков змушений щоразу доводити, що Путін живий і бадьорий, сказав Юсов / фото REUTERS

В ГУР МОУ вказали на ознаки існування двійників президента Росії Володимира Путіна

Як сказав представник Головного управління розвідки Андрій Юсов для "Радіо NV", якщо прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков каже, що двійників немає, то це означає, що вони насправді є.

"Звичайно, коли офіційні роти Кремля починають спростовувати і кратно повторювати про те, що насправді двійників Путіна не існує, висновок напрошується абсолютно протилежний. Достовірна інформація про використання технологій двійників для російського диктатора була і отримала підтвердження з багатьох джерел, не лише в Україні", - сказав Юсов.

Відео дня

Він зауважив, що Кремлю все важче і важче стає приховувати двійників Путіна. Ситуація "підточує" диктатора зсередини, вважає Юсов.

"Те, що вони все частіше змушені доводити, що він насправді живий і що двійників немає, і він активний, бадьорий, сповнений сил, свідчить абсолютно про протилежні процеси — про згасання і делегітимізацію образу російського диктатора. Незалежно від того, в якому фізичному стані він знаходиться насправді", - додав представник ГУР. 

Двійники Путіна: що відомо

Чутки про наявність двійників у російського президента ходять давно. Офіцер КДБ, екс-розвідник РФ, публіцист Сергій Жирнов розповідав, що двійників Путіна годують отрутою перед тим, як випускати у люди.

Про двійників президента РФ говорив і керівник української розвідки Кирило Буданов. 

Вас також можуть зацікавити новини: