"Дублер" Володимира Путіна зустрічався з лідером Китаю Сі Цзіньпіном, дізналися журналісти / колаж УНІАН зі скріншоту і фото REUTERS

На зустрічі з керівництвом Китаю на чолі з китайським лідером Сі Цзіньпіном був двійник російського диктатора Володимира Путіна.

Людина, схожа на ватажка РФ, "складала іспит" китайському керівництву, йдеться в Telegram-каналі "Генерал СВР". "Вчора (18 жовтня - Ред.) людина, схожа на президента Росії Володимира Путіна, взяла участь у міжнародному форумі "Один пояс, один шлях", і, крім того, протягом декількох годин складала іспит на профпридатність китайському керівництву", - наголошується в повідомлення.

На каналі підкреслюється, що двійник Путіна під час виступу на заході "забув часто покашлювати і покректувати, як це робить президент Росії, втім, можливо, він вирішив, що при настільки представницькій аудиторії Путін міг би перемогти себе і не кашляти".

Відео дня

"Двійник зустрівся з представниками керівництва Китаю на чолі з Сі Цзіньпіном і протягом декількох годин відповідав їм на усі питання, що їх цікавлять. Це був важкий іспит для дублера. Китайських товаришів цікавила не тільки ступінь зануреності двійника в основні теми їхніх інтересів в Росії і двосторонніх відносин, але і його здатності правильно оцінювати перспективи, йдучи на зустріч всім побажанням китайського керівництва", - з'ясували журналісти.

За відомостями каналу, для лідера Китаю і його оточення було важливо зрозуміти, чи може "дублер" Путіна вести самостійну гру, і якщо так, то в який бік він збирається спрямовувати РФ.

"Дублер відповідав так, щоб максимально показати відданість ідеї "розвороту на Схід" і готовність догоджати китайському керівництву, буквально у всьому. Така спадкоємність виявилася до душі китайським товаришам, і вони за підсумками зустрічі висловили своє задоволення почутим і побаченим. Після співбесіди у Сі Цзіньпіна куратори двійника були у нестямі від щастя", - йдеться у повідомленні.

Зустріч Володимира Путіна з Сі Цзіньпіном - що повідомлялося

18 жовтня в Пекіні стартував міжнародний форум "Один пояс, один шлях". Повідомлялося, що на захід прибув Володимир Путін і, зокрема, на полях форуму зустрівся з Сі Цзіньпіном.

ЗМІ вже не раз писали про те, що на різні заходи замість справжнього російського диктатора відправляють двійника, а сам ватажок РФ нібито відсиджується в бункері. На думку полковника запасу Збройних сил України - військового експерта Олега Жданова, вже ніхто не знає, де справжній Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: