Буданов заявив, що на параді в Москві 9 травня був двійник Путіна / скріншот

У окупованому росіянами українському Маріуполі та на параді 9 травня у Москві були двійники президента РФ Володимира Путіна, заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Є такі фізіономічні особливості, в кожної людини вони унікальні. Більшість знає, що в кожної людини відбиток пальців унікальний. Так не тільки відбиток. Форма і малюнок вуха, і проміжок між очима – він унікальний, його не можна повторити, скопіювати. Якщо пластикою можна щось підправити, то очі можна тільки розтягти, а в іншу сторону – неможливо", – пояснив очільник української розвідки в інтерв’ю блогеру Сергію Іванову.

Він зазначив, що двійника Путіна розпізнали по формі вуха.

Відео дня

"Це різні люди, просто різні. По вухах подивіться. Там неозброєним оком все видно. Просто різні вуха. Так не буває – сьогодні прокинувся з одним вухом, а завтра з іншим", – додав Буданов.

За його словами, на параді 9 травня теж був не справжній Путін, а його двійник.

"Як мінімум три є людини, які періодично з'являються. У них повадки різні, у них трошки відрізняється зріст. А коли є крупні плани, то все це видно", – сказав Буданов.

Двійники Путіна: хто був на параді в Москві 9 травня

12 травня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в телеефірі сказав, що участь у параді 9 травня в Москві брав не Путін. За його словами, це був чоловік, схожий на главу Кремля.

Психолог Дмитро Попов переконаний, що Путін, який керував парадом на Красній площі, і той, що їздив до тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області та українського Криму – не одна й та сама людина. Він наголосив, що цьогоріч це був саме той Путін, що й на параді минулого року, але він трохи постарішав.

Вас також можуть зацікавити новини: