Лаврову добряче дісталося на засіданні Радбезу ООН / скріншот

Росія, яка 30 квітня закінчила своє скандальне головування в Раді безпеки ООН, під завісу таки відчула тотальний дипломатичний розгром і приниження.

І якщо до цього міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров міг тікати із зали, щоб не слухати нищівну критику, то у квітні статус голови зобов'язував його не залишати залу. І він нарешті вислухав усе, йдеться в сюжеті ТСН.

"Наш сьогоднішній лицемірний керівник - Росія", "Ми бачимо, що російська ідея багатополярності значить для світу", "Масові страждання й руйнування держави та населення", "Це - незаконна, безпричинна та непотрібна війна", "Це - цинічно. Ми всі знаємо, поки Росія руйнує - ми відбудовуємо, поки РФ заподіює насильство, ми захищаємо", - такі заяви лунали на засіданнях Радбезу ООН, а Лавров був змушений слухати цю всю правду.

Головування Росії у Радбезі ООН

У квітні Росія головувала у Радбезі ООН, цей факт неабияк обурив представників української влади, адже представники держави-агресора спокійно можуть їздити на засідання та промовляти свої дикі й неправдиві заяви. Головування Росії в РБ ООН розкритикував й президент Зеленський.

Повідомлялося, що Лаврову дозволили в’їхати до США, але без російських пропагандистів.

Журналісти повідомляли, що під час головування РФ в Радбезі ООН низка делегацій понизила рівень представництва до постійних представників або навіть заступників - це така форма висловити своє ставлення до Кремля та до Лаврова.

Вас також можуть зацікавити новини: