Зеленський заперечує тиск Офісу президента на Верховну Раду

Він також зазначив, що не зустрічається з жодною фракцією, окрім "СН"

Тиску з Офісу президента на Верховну Раду немає.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав на прес-марафоні "30 запитань президенту України".

"Тиску з Офісу президента на Верховну Раду, так я не зустрічаюся з лідерами інших фракцій, цього тиску немає", - сказав він.

На запитання журналістів, чи проводить такі зустрічі керівник Офісу Андрій Єрмак, він відповів: "Мені здається, що він також не зустрічається з лідерами інших фракцій".

Читайте такожБлінкен і Столтенберг обговорили ситуацію навколо кордону УкраїниЗа словами президента, таких розмов більше у голови фракції Давида Арахамії.

"Я не зустрічаюся з жодною фракцією, окрім представників фракції "Слуга народу"... Я зустрічаюсь з лідером нашої фракції - з Давидом Арахамією, я зустрічаюсь з головами комітетів. Я зустрічався з Олександром Корнієнко, коли він був головою партії, а також ми зустрічаємось з деякими міністрами", –відповів Зеленський.

Він додав, що раз на тиждень проводить спільну нараду, на яких обговорюють порядок денний майбутніх засідань ВР. 

"Що відбувається? Показується список, показується лист наших обіцянок, є напрацювання в трійках, вони так називаються, - це програма президента, програма партії "Слуга народу" і програма Кабміну. Воно все співпадає. Це розбивається на дні. Там все дуже чітко, там є свій окремий менеджмент цієї структури - дні, закони, сесійний тиждень, тиждень роботи в комітетах. Підбиваються підсумки. Ми говоримо, де ми втрачаємо час, де ми вже втратили, де є закони, які завдяки саме, які накопичують тисячі поправок і ми не можемо прийняти, наприклад, бюджет", – уточнив президент.

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю, 26 листопада, відбувається прес-марафон "30 запитань президенту України". Захід розпочався о 12:00 і триватиме три години. Він присвячений екватору каденції Зеленського.

Захід анонсували лише вчора. Запрошено представників 30 українських та міжнародних видань.

Під час марафону Володимир Зеленський заявив про наявну інформацію про обговорення між певними представниками України та Росії можливої участі бізнесмена Ріната Ахметова у державному перевороті в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини