Центр Москви перекриють на два дні через Путіна

Російські спецслужби готуються до послання диктатора Федеральним Зборам.

Російські спецслужби почали впроваджувати активні заходи щодо дотримання безпеки напередодні звернення диктатора Володимира Путіна до Федеральних зборів.

Повідомляється, що 21 і 22 лютого в центрі Москви буде частково перекрито рух транспорту. За даними столичного Департаменту транспорту, 21 лютого через виступ Путіна будуть недоступні для проїзду маршрути: від Нової площі до Червоної площі, від Китайгородського проїзду до Великого Москворецького моста і від вулиці Іллінка до вулиці Варварка в районі д. 5 по Червоній площі. Рух зупиниться з 00:01 і до закінчення заходу.

Вже 22 лютого для москвичів також буде тимчасово закрито рух у центрі через провладний мітинг у Хамовниках. При цьому інформації щодо того, про який саме захід йдеться, там уточнили. Раніше ряд російських ЗМІ згадував, що 22 лютого в Лужниках пройде "мітинг-концерт" на підтримку Путіна. 

На тлі цього росіян повідомили, що з 5:30 для них закриють з'їзд з вулиці Хамовницький Вал на вулицю Доватора. Вже з 15:00 і до закінчення заходу буде перекрито рух на ділянках вулиць Доватора, 10-річчя Жовтня, 3-тя Фрунзенська, Єфремова, Трубецькій, в провулку Хользунова, на дублері Комсомольського проспекту і в Проектованому проїзді №2309. 

Також 22 лютого у вищезазначених місцях і на ділянках вулиці Хамовницький Вал і на Комсомольському проспекті не можна буде паркуватися.

При цьому Департамент транспорту Москви попередив росіян, що їх можуть очікувати додаткові обмеження в русі транспорту на тлі очікуваних заходів Путіна. 

Послання Путіна Федеральним зборам

Раніше стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін виступить з посланням перед Федеральними зборами РФ напередодні річниці повномасштабного вторгнення в Україну.

У січні ЗМІ РФ писали, що виступ Путіна, швидше за все, відбудеться 21 або 22 лютого. Однак пізніше його особистий прес-секретар Дмитро Пєсков уточнив, що захід заплановано на 21 число.

Буквально нещодавно лідер РФ несподівано придумав "нову мету спецоперації", зазначивши, що російські загарбники в Україні "захищають Росію". Очікується, що в рамках свого звернення до російського парламенту Путін "вразить" новими ідеями.

Раніше ЗМІ писали, що основні тези послання Путіна стосуватимуться питань державної підтримки російських солдатів, які воюють в Україні, та освоєння захоплених українських територій.

Днями Путін поїхав на бронепоїзді в свою особисту резиденцію на Валдаї. Повідомлялося, що він організував свою поїздку для того, щоб завершити підготовку послання Федеральним Зборам. 

Вас також можуть зацікавити новини: