Терорист Гіркін потролив Пригожина через збір на аптечки "вагнерівцям"

Терорист додав, що сам віддасть перевагу "сприяти зборам для інших "підрозділів".

Російський терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) потролив ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина через збір на аптечки своїм найманцям.

У Telegram Гіркін зазначив, що Пригожин - доларовий мільйонер, який міг би забезпечити своїх найманців усім необхідним, але все одно звертається за допомогою до сторонніх.

У цьому контексті бойовик припустив, що "вагнерівці" для Пригожина тільки заробіток, який не передбачає ніяких витрат.

"Ридаю від співчуття і розчулення, дізнавшись, що доларовий мільйонер Євген Вікторович Пригожин попросив "волонтерів" зібрати для його військових працівників (також славних жебрацькими окладами) індивідуальні аптечки. Як я розумію Євгена Вікторовича! - ПВК повинна приносити йому дохід, а не витрати... Інакше що ж це за ПВК вийде? Чекаю, коли Пригожин попросить все інше", - написав Гіркін.

Терорист також додав, що сам віддасть перевагу "сприяти зборам для інших "підрозділів".

Пригожин VS Гиркин - конфлікт бойовиків

Ставлення між двома терористами помітно "просіли" після того, як Пригожин наполегливо і не без зайвої агресії "запропонував" Гіркіну повоювати у складі його ПВК.

Гіркін пропозицію "кухаря Путіна" відхилив, але на цьому їхній конфлікт не вичерпався. Далі ватажок "вагнерівців" заявив, що сам знайде бойовика і відправить його на фронт.

Провоєнні "блогери" не дуже задоволені активністю Гіркіна в соцмережах, де той критикує дії російської армії і пригожинських найманців. Гіркіну згадують його невдалу поїздку на Донбас восени 2022 року. Крім того, його звинувачують у провалі захоплення Слов'янська у 2014 році.

Сам Гіркін, хоч публічно і протистоїть чинному військово-політичному керівництву РФ, виступає за ще агресивнішу війну проти України і масові вбивства українців.

Вас також можуть зацікавити новини: