"Відпочинок із тьолками зірвався": Медведєв про візит Зеленської та Навальної до США

Колишній президент Росії зреагував на рішення першої леді України порцією хамства.

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв зреагував на відмову першої леді України та дружини Навального Юлії приїхати до Байдена, щоб узяти участь у президентському зверненні до Конгресу, порцією хамства.

Зокрема, він назвав Олену Зеленську "дівчинкою", лідера США - "стариганом", а запрошення Білого дому особливим культурним відпочинком. Викрив плани адміністрації Байдена скандальний політик у своєму Telegram.

"Запросив дівчаток, щоб розважитися: веселу вдову російського екстреміста і поки ще не вдову лідера київської ба**ерівської зграї. Типу для культурного відпочинку під час виступу перед нацією в рамках добре відрепетированого концерту", - вважає Медведєв.

Він резюмував, що підсумки вийшли "сумними" і натякнув, що між Навальною і Зеленською склалися погані стосунки, висміявши діяльність жінок-політиків. "Не хочуть навіть сідати поруч для відомої гігієнічної процедури", - заявив він.

Підсумував свій "культурний" монолог чинний заступник голови Радбезу РФ фразою про те, що в Байдена "відпочинок із тьолками зірвався".

Медведєв як "стендапер" політичного жанру в Росії

Зазначимо, що в Росії за Медведєвим давно закріпилася роль невдалого коміка політичного жанру. Попри те, що в минулому він очолював РФ як лідер, Медведєв відомий своєю некоректною риторикою і грубими заявами. Окрім лайки на адресу різних політиків, Медведєв часто погрожує всьому світу ядерною зброєю, знищенням та іншими "мирними" намірами, уособлюючи цим Росію.

Зеленська не поїхала до США - причина

5 березня видання The Washington Post написало, що Олена Зеленська як перша леді України відмовилася їхати до США для участі у зверненні Байдена до Конгресу (воно заплановане на четвер, 7 березня) через негаразди з Юлією Навальною. Стверджувалося, що жінок хотіли посадити поруч як один символ опору Путіну, і що в Україні цю ідею не оцінили.

В Офісі президента сьогодні прокоментували, що Зеленська відмовилася їхати до США через "накладення графіків" - у цей день у неї заплановано спілкування з дітьми-сиротами в Києві.

Вас також можуть зацікавити новини: