Новий Гугл дудл / фото REUTERS

20 січня компанія Гугл представила новий дудл, присвячений вакцинації від коронавірусу. Таким чином корпорація вирішила в черговий раз нагадати користувачам, що всім нам важливо робити щеплення, носити маски і зберігати життя.

Гугл дудл 20 січня

Гугл дудл 20 січня / фото Google

Для дудла Гугл використав стару картинку, яка вже висіла на головній сторінці сайту. У ній всі букви з логотипа носять маску і мають пластир на місці вакцини. Остання буква "Е" уособлює лікаря, який робить щеплення. Слоган дудла: "Вакцинуйтеся. Використовуйте маски. Рятуйте життя".

При натисканні на дудл пошуковик переадресує вас на пошуковий запит "Центр вакцинації поруч". Там знаходиться карта з найближчими пунктами щеплення, основна інформація про вакцину, статистика захворюваності та відповіді на поширені питання. 

Актуальний список пунктів вакцинації в Україні можна знайти за посиланням. Крім двох основних доз, українцям також доступна бустерна доза вакцини.

Нагадаємо, що в Україні все ще триває пандемія коронавірусу. У країні вже виявлено новий штам COVID-19 Омікрон. За словами МОЗ, в нашій країні вже почався новий спалах коронавірусу. Вакцинація від хвороби - простий і безкоштовний спосіб захиститися від хвороби і важких наслідків.

Вас також можуть зацікавити новини: