Передсерійний Cybertruck показали поблизу / скриншот з відео

Схоже, що анонсований ще у 2019-му електропікап Tesla Cybertruck ось-ось почне сходити з конвеєра. В мережу просочився трихвилинний відеоогляд футуристичного автомобіля в його поточній версії.

У ролику автомобіль показують з усіх боків, включаючи його лобове скло з величезним "двірником".

Також в новому відео показані колеса з дисками і задня частина машини. За два роки з моменту свого анонсу концептуально пікап не змінився: всі такі ж незграбні форми. Втім, відмінності криються в деталях. Наприклад, в новій версії автомобіля немає ручок – навіть висувних. Двері відкриваються автоматично при наближенні власника, за допомогою ключ-карти або смартфона.

Загалом, оцініть самі (на жаль, без звуку):

Передбачалося, що постачання Cybertruck повинно було початися вже в цьому році, але пізніше воно було відкладено до початку 2023 року. Очікується, що точна дата початку продажів стане відома вже завтра на нараді з приводу доходів Tesla.

Читайте такожСвіт без заторів покі скасовується: в тунелях Ілона Маска для електромобілів стався конфуз

Нагадаємо, що 13 січня ракета Маска вивела український супутник Січ-2-30 у космос. Він близько 3 років буде знімати поверхню землі і контролювати іоносферу. Навіщо це Україні і що ще потрібно знати про наш головний космічний проєкт 2022 року – у матеріалі УНІАН.

Вас також можуть зацікавити новини: