Соцмережа не отримуватиме відсотки від відправки грошових коштів / фото REUTERS

Соцмережа Twitter зробила загальнодоступною функцію, що дозволяє відправляти улюбленим блогерам сервісу "чайові", в тому числі біткойнами.

Соцмережа уточнює, що не буде отримувати відсотки від відправки грошей.

У блозі Twitter говориться, що пересилати гроші блогерам можна через додатки Cash, Patreon, Venmo та інші. Відправляти біткойни можна за допомогою платіжного додатку Strike.

Відео дня

Поки нова функція доступна тільки для користувачів iOS старше 18 років. Однак в соцмережі обіцяють, що найближчими тижнями вона стане доступна і для користувачів Android.

Читайте такожTwitter почав позначати "добрих ботів"

Відправити "чайові" можна буде тим блогерам, які підключили цю функцію, у них в профілі буде відображатися спеціальний значок. При натисканні на нього треба буде вибрати додаток, через який будуть переведені гроші.

Як повідомляв УНІАН, Twitter надав своїм користувачам можливість заробляти на блогах. Тепер люди зможуть монетизувати свої публікації і щомісяця отримувати за них гроші. Цю можливість відкрила нова функція Super Follows, яка була представлена 1 вересня.

Блогери зможуть самостійно визначати, скільки вони хочуть заробляти. Користувачі, чиї заявки на монетизацію будуть прийняті, зможуть встановити ціну підписки на свої акаунти. Вартість підписки варіюється від 2,99 до 9,99 долара.