Він брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції \ УНІАН

Співробітники контррозвідки під процесуальним керівництвом Головної військової прокуратури затримали в Донецькій області бойовика терористичної організації "ДНР".

Читайте такожНа Запоріжжі затримали бойовика "ДНР", завербованого російськими спецслужбами (відео)

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Служби безпеки України.

Відео дня

Так, правоохоронці встановили, що керівник однієї з громадських організацій міста Дружківка у травні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в лавах терористів, він брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

"Зловмисник, зокрема, організовував "несення служби" на незаконних блокпостах бойовиків, які розташовувалися в Дружківці. Також він забезпечував озброєну охорону на так званих "виборчих дільницях" під час псевдовиборів на тимчасово окупованій території Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після звільнення Дружківки силами антитерористичної операції, зловмисник тривалий час переховувався від українських правоохоронців.

Співробітники СБУ затримали бойовика в одному з населених пунктів Донецької області за місцем проживання його родичів. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину ч. 1 ст. 258-3 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні слідчі дії.