Підозрюваного заарештовано строком на 60 діб без права внесення застави \ УНІАН

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав запобіжний захід стосовно 34-річного жителя Рахова, який 16 листопада скоїв смертельний наїзд на прикордонника.

Читайте такожНа Закарпатті помер прикордонник, якого збили контрабандисти

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції. Підозрюваного заарештовано строком на 60 діб без права внесення застави.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 16 листопада на Закарпатті чоловік, який може бути причетним до контрабанди, здійснив наїзд автомобілем на начальника відділу прикордонної служби «Ділове» на Закарпатті майора Вадим Березинського. Внаслідок наїзду офіцер-прикордонник був тяжко травмований. До місця події було викликано карету швидкої допомоги, військовослужбовця доставили до реанімаційного відділення, де було здійснено негайне оперативне втручання.

17 листопада прикордонник помер.

Поліція затримала підозрюваного, ним виявився 34-річний житель Рахова. Йому інкриміновано злочинні дії за ст. 348 Кримінального кодeксу ("посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця").