Вони пройшли в один з цехів, піднялися по пожежній драбині на дах \ фото з відкритих джерел

У Харкові на держпідприємстві "Завод імені Малишева" затримали невідомих, які проникли на територію заводу з фото і відеоапаратурою.

Читайте такожУ харківському метро хлопець їхав, стоячи між вагонами поїзда (відео)

Про це повідомили на підприємстві, передає "Status Quo". Інцидент стався о 21:00 у вихідний. Як повідомив начальник управління охорони і пожежної безпеки Анатолій Леонов, воєнізована охорона підприємства затримала групу з 5 осіб (троє з них неповнолітні), які намагалися здійснити фото - і відеозйомку об'єктів заводу.

Відео дня

"Під час затримання невідомі мали при собі фотоапарат, телефони, кілька екшн-камер, великі гайкові ключі, відмички для металопластикових вікон, а також газові балончики (марки "Терен-4", які дозволено використовувати тільки представникам спецпідрозділів). Це перший випадок на нашому заводі, коли у затриманих була така кількість цифрової техніки. До речі, хотів би зазначити, що наші співробітники спрацювали чітко і оперативно", - повідомив Леонов.

За словами начальника варти Миколи Бабича, співробітники воєнізованої охорони підприємства, помітивши на території заводу групу підозрілих осіб, одягнених в спортивний та спеціальний військовий одяг, вирішили не затримувати невідомих, а спочатку простежити за ними.

"Вони пройшли в один з цехів, піднялися по пожежній драбині на дах і спробували проникнути через вікно всередину будівлі. Ми з усіх боків оточили будівлю і наказали невідомим спуститися вниз. Спочатку вони намагалися замаскуватися в снігу, потім зістрибнули на прибудову і спробували втекти, але здалися охороні, зрозумівши, що будівля оточена. Ми доставили затриманих в караул та викликали представників спецслужб", - повідомив Бабич.