З настанням осені потік глядачів в кінотеатрах збільшується. Справа не тільки в погіршенні погодних умов, але і в насиченій сітці кінопрем'єр 2019. Восени нас чекають гучні прем'єри, які стануть обов'язковими пунктами перегляду для кіноманів усього світу.

"До зірок" прем’єра 19 вересня

Читайте такожЧервона доріжка і розгублений Бред Пітт: стартував 76-й Венеційський кінофестиваль (фоторепортаж)

Науково-фантастично-пригодницький фільм з Бредом Піттом у головній ролі. Герой Пітта - Рой Макбрайд вирушає в космос на пошуки свого батька, який зник багато років тому. Під час подорожі він розкриває надзвичайні секрети, які кидають виклик природі людського існування.

"Щиголь" прем’єра 26 вересня

Довгоочікувана екранізація роману Донни Тартт - одна з головних прем'єр цієї осені. Картина розповідає історію юного Теодора Деккера, який втратив матір під час теракту в Метрополітен-музеї. Сам Теодор вижив і під час катастрофи отримав від незнайомого дідуся картину із зображенням щигля. Все життя хлопчика, сповнене крайнощів, проходить під знаком цієї картини.

"Джокер" прем’єра 3 жовтня

Фільм про культового і ексцентричного лиходія та головного ворога Бетмена. Це буде нове прочитання історії про людину, від якої відвернулося суспільство.

"Чаклунка: Повелителька темряви" прем’єра 17 жовтня

Пригодницький фільм є продовженням стрічки "Чаклунка", що вийшов на екрани у 2014 році. Сюжет будується навколо непростих відносини між Малефісентою і принцесою Авророю. Фільм вийде на екрани рівно через 60 років після появи оригінального мультфільму.

"Термінатор: Фатум" прем’єра 31 жовтня

Фантастичний бойовик є продовженням стрічки «Термінатор 2: Судний день», яка вийшла у 1991 році. До виконання своїх ролей повернулися Арнольд Шварценеггер і Лінда Хемілтон. Фільм буде випущений до 35-річчя від дня виходу першого "Термінатора".

Як повідомляв УНІАН, психологічний трилер «Джокер», присвячений культовому суперлиходію коміксів DC, отримав "Золотого лева" Венеціанського кінофестивалю.