Краснов / Фото ТСН

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення Макарова ухвалила, заслухавши пояснення лікаря «швидкої медичної допомоги», який оглядав Краснова.

При цьому суддя не уточнила, о котрій годині завтра розпочнеться судове засідання.

Перед цим лікар, який оглянув Краснова, рекомендував суду ухвалити рішення про його госпіталізацію.

Відео дня

Читайте такожВ "Азові" пригрозили новими пікетами через затримання побратима Краснова

Засідання суду після перерви вела суддя Макаренко, яка мала розглянути клопотання сторони захисту Краснова про відвід судді Валентини Маліновської.

Разом з тим представники прокуратури просили суд почати судове засідання саме з розгляду заявленого відводу Маліновській.

Як повідомляв УНІАН, Краснова затримали в ніч на 28 лютого на Київщині. В СБУ стверджують, що він разом зі своєю подругою Оксаною Шелест облаштували схрон з вибухівкою.

"Краснов разом із Шелест були затримані на автозаправці одразу після закладення тайника, схрону, біля села Щасливе на трасі Київ-Харків", - заявив керівник апарату голови СБУ.

У зв'язку з цим представник СБУ зазначив, що "Краснов намагався після закладення тайника втекти з місця і він чинив опір правоохоронцям, тому під час його затримання вони були змушені застосувати силу".

Також СБУ оголосила, що Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Шелест інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

Читайте такожСБУ опублікувала розмову нібито "азовця" Краснова з російським куратором (відео)

У свою чергу адвокат Краснова заявив, що співробітники СБУ застосовували до його підзахисного тортури, вимагаючи зізнань про схованку зі зброєю.

Сьогодні Шевченківський райсуд почав розгляд питання про обрання запобіжного заходу Краснову.

Читайте такожНардеп показав фотографії побитого "азовця" Краснова (документи)

Також суд долучив до матеріалів справи копії результатів вчорашнього огляду Краснова у слідчому ізоляторі СБУ представниками омбудсмана, які зафіксували на тілі затриманого побої.