Фото od.npu.gov.ua

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області з посиланням на начальника регіонального главку поліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

"З ранку перебуваю на Куликовому полі разом із заступником міністра Яровим Сергієм Анатолійовичем. О 7:55 на лінію "102" надійшло повідомлення про мінування. Під час перевірки прилеглої території у підземному переході біля залізничного вокзалу було знайдено пакунок з гранатами", - повідомив Лорткіпанідзе.

Фото od.npu.gov.ua

На даний момент триває перевірка Куликового поля і прилеглої території. Керівник главку просить громадян, які приходять на Куликове поле, поставитися з розумінням до того, що допуск на дану територію обмежують правоохоронці.

Відео дня

Як зазначив Лорткіпанідзе, на даний момент повторно проводиться перевірка прилеглої території, підземних переходів, приміщень Будинку профспілок.

Зокрема, три гранати виявлено у підземному переході, який з'єднує вокзал і Куликове поле.

Читайте такожУ центрі Одеси поліція затримала чоловіка з димовою шашкою

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці надійшло повідомлення про мінування Куликового поля, на якому мають відбутися масові акції у зв'язку з 2-ю річницею трагічних подій, під час яких у місті загинули 48 осіб.

Сьогодні безпеку в Одесі забезпечують понад 3 тис. правоохоронців. На посилений режим роботи перейшли рятувальники, медики, СБУ, поліція і прикордонники.