Вчора Савченко в Миколаєві закидали яйцями / фото nikvesti.com

В Миколаєві 25 червня на Площі Леонтовича проходила зустріч народного депутата України Надії Савченко з мешканцями Миколаєва, яку зірвали невідомі особи із натовпу.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, за фактом подій, які вчора відбулись у Миколаєві, розпочато кримінальне провадження та проводиться службова перевірка.

Читайте такожСавченко розповіла, що її вчорашній непристойний жест був адресований Гройсману

Відео дня

Зокрема, внаслідок інциденту до поліції надійшли дві заяви про спричинення тілесних ушкоджень: від помічника народного депутата (розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження») та представника однієї з партій, який у своєму побитті звинувачує патрульного поліцейського.

«Щодо правомірності дій патрульного призначена службова перевірка, на час якої поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків», - повідомили в поліції.

Як передає кореспондент УНІАН, зокрема, місцеві ЗМІ опублікували світлини, на яких начебто співробітник поліції поставив ногу на обличчя закутому в кайданки керівнику місцевого «Правого сектора» Кирила Калашника.

Крім того, повідомляється, що інвалід АТО, представник «Батьківщини» Олег Кравець також нібито постраждав від дій поліції під час зустрічі громадян з Савченко.

Місцеві ЗМІ також повідомляють, що вчора Савченко в Миколаєві закидали яйцями.