В Одесі "притиснули" розважальні заклади / фото Куцкий Олег

В Одесі ввели обмеження у роботі розважальних закладів. Заходи вжили для безпеки громадян.

Як повідомляє прес-служба мерії Одеси, певні заходи починають діяти відповідно до спільного наказу керівництва Одеської ОВА  та командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса".

Йдеться про документ "Про деякі питання цивільного захисту населення в Одеській області в умовах правового режиму воєнного стану", який затверджено через високу загрозу для життя та здоров’я людей, спричинену збройною агресією РФ.

Відео дня

"З метою забезпечення громадської безпеки i порядку, збереження життя цивільних ociб на період дії правового режиму воєнного стану  в період з 22:00 до 09:00 на території Одеси запроваджені обмеженні", - заявили в мерії. 

Зокрема, обмежена господарська діяльність підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності та галузевої належності, у сферах обслуговування та розваг. В тому числі -  розважальних комплексів, клубів, центрів, інших суб’єктів надання розважальних послуг. 

Уточнюється, що заборонено використання світлових та/або подібних до світлових засобів, що погіршують демаскувальні ознаки території, звукового обладнання, апаратури, акустичних систем та інших музичних засобів. 

"Заборонено обслуговування населення поза та/або у приміщеннях і на відповідних територіях, перебування, пересування, вхід/вихід всіх громадян громадян без виключення, в тому числі  іноземців та осіб без громадянства", - акцентують у прес-службі.

Ситуція в Одесі - що відомо

В Одесі низка розважальних закладів, в тому числі пляжних клубів працює на "на повну", попри війну. У соціальних мережах місцеві жителі неодноразово критикували тих, хто дозволяє собі бурхливі розваги навіть в той час, коли в інших містах України від ракетних ударів тощо гинуть люди.

Вас також можуть зацікавити новини: