Одеситку від осколків ракети вберегла шапочка з фольги / скрін відео

Дівчину з Одеси від поранень врятувала шапочка з фольги.

Як розповіла одеситка в соцмережах, вона 23 квітня вирішила піти в перукарню, щоб "навести красу". Але коли вона сиділа в кріслі в "смішній шапочці з фольги", яка використовується для фарбування, дівчина почула свист, що свідчить про наближення ракети.

Мешканка Одеси отримала легкі поранення, але, на щастя, все обійшлося.

"Ну що, руський мір, здравствуй! Ось показую, з якими "нацистами" ти, руський мір, воюєш! Сьогодні ми з дівчатками вирішили піти в перукарню, щоб "навести красу". І саме в нашу перукарню прилетіла ракета. Спасибі тобі, руський мір!"- емоційно прокоментувала дівчина.

За її словами, вже після обстрілу вона зняла шапочку і витрусила з неї багато осколків.

"Я завжди говорила: ну яка ймовірність того, що в мене може прилетіти ракета? Один на мільйон - адже так?! І сьогодні був такий день. Мене врятував збіг обставин: ми тільки закінчили фарбування і я була в ось цій смішній шапочці з фольги, сіла в крісло-кокон... І як би це смішно не звучало, ця шапочка з фольги мене врятувала: я коли знімала фольгу, стільки осколків витрусила!..." - поділилася одеситка.

Нагадаємо, армія РФ 23 квітня випустила по Одесі сім ракет, дві з них збили, проте в внаслідок ракетного удару загинули вісім людей, серед жертв була тримісячна дитина. Крім того, в результаті ворожої атаки постраждали 18-20 осіб.

Після атаки окупантів пошкоджено житловий будинок та об'єкти інфраструктури

Вас також можуть зацікавити новини: