ПФУ втрапив у скандал / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com

У мережі поширили скриншоти з офіційного Telegram-каналу Пенсійного фонду України, згідно з якими вночі там було опубліковано фотографію жіночих сідниць. Стверджувалося, що за годину знімок видалили.

У Пенсійному фонді заявили про намагання дискредитувати їхню роботу. "Спробу навряд чи можна назвати вдалою, принаймні діяльність Пенсійного фонду заслуговує на більш креативний підхід. Просимо не шукати в повідомленні, яке поширюється представниками окремих медіа, прихованих сенсів", - зазначили вони.

В "Укрпошті" вже відреагували на курйозний інцидент своїм фото - ніг у колготах. "Не такими ми уявляли наші ранки, але... Пенсійний фонд, не журіться! Підтримка - наше все", - написали вони у мікроблозі X (раніше Twitter).

Відео дня

Під фото вони зазначили: "У разі чого ноги не фейкові".

Пенсійний фонд втрапив у скандал через фото сідниць: Укрпошта потролила (фото)

Інші курйозні випадки:

Нагадаємо, що у січні випадковий пост "Укрзалізниці" спричинив у мережі цілий флешмоб - в Telegram відправили повідомлення жінки, яка збирається збігати за молоком.

Компанія відреагувала на помилку з гумором, вони запевнили читачів, що молоко встигли купити, тому ситуація перебуває під контролем. Однак зупинити потік мемів у мережі не вдалося.

Вас також можуть зацікавити новини: