Шопінг в ТРЦ 'Гулівер': 3 кращих магазинів для оновлення гардеробу

ТРЦ Гулівер в Києві – ідеальне місце для шопінгу, адже тут розташовано понад 250 магазинів різної спрямованості. Більшість з них – бутики й магазини відомих брендів, де ви можете оновити гардероб за доступною ціною. Подивитися повний список магазинів можна на офіційному сайті ТРЦ. Розглянемо три кращих бутиків для всієї родини!

ANDRE TAN

ANDRE TAN – фірмовий магазин знаменитого на весь світ українського дизайнера. Він пропонує чоловічий та жіночий одяг сегмента smart couture. Це тонке поєднання елегантності, модних трендів і практичності. Сезонні образи полюбилися українським покупцям завдяки оригінальному стилю і винятковому комфорту. Візит в бутик «Андре Тан» – прекрасна можливість поповнити гардероб дизайнерським одягом за прийнятними цінами.

Відео дня

Особливої уваги варті колекції образів для всієї родини – наряди для дітей і дорослих ідеально поєднуються між собою, тому чудово підійдуть для повсякденних луків або фотосесій. На відміну від багатьох інших міжнародних марок, ANDRE TAN пропонує одяг формату plus size, а ще тут можна знайти трендові вишиванки.

Щоб шопінг приносив ще більше радості, торгово-розважальний центр Gulliver https://gullivercenter.com/ru передбачив фудкорти з кращими закладами. Тут можна випити чашку кави, перекусити або повноцінно пообідати, і, поповнивши запас енергії, продовжити полювання за сезонними трендовими новинками для свого гардеробу.

Шопінг в ТРЦ 'Гулівер': 3 кращих магазинів для оновлення гардеробу

STRADIVARIUS

STRADIVARIUS – іспанський бренд, який випускає елегантний, стильний, неординарний одяг для жінок. Виробник прагне запропонувати не тільки яскраві новинки моди, а й комфортні базові речі для будь-якої погоди. Сезонні колекції включають жіночий одяг, взуття, величезний асортимент аксесуарів (сумки, сонцезахисні окуляри, біжутерію, головні убори).

Нещодавно марка запустила серію чоловічого молодіжного одягу, тому цінителям міського стилю однозначно варто заглянути до фірмового бутика. Бренд вигідно вирізняється з-поміж конкурентів прагненням створювати оригінальні моделі, використовувати у виробництві натуральні матеріали й одночасно зберігати демократичні ціни на продукцію.

Шопінг в ТРЦ 'Гулівер': 3 кращих магазинів для оновлення гардеробу

BERSHKA

BERSHKA – мабуть, найпопулярніша торгова марка молодіжного одягу у світі! Основне стилістичне спрямування бренду - casual. Тут ви підберете максимально комфортні, практичні й стильні образи на кожен день. У бутику представлені жіночий та чоловічий одяг, взуття, аксесуари. Асортимент дозволяє зібрати тотал-лук, не виходячи з фірмового магазину!

Покупці також цінують BERSHKA за можливість підібрати зухвалий, неординарний молодіжний образ. Пустіть у свій гардероб яскраві кольори, неординарні принти й фасони!

Торговий центр Gulliver дозволяє оцінити переваги та інших торгових марок і брендів. Комплекс об'єднав під своїм дахом найкращі магазини. Відвідати торгово-розважальний центр на Печерську коштує ще й тому, що це одне з найвищих будівель столиці. На гостей чекають чудові панорами міста і можливість взяти участь в невеликій «пасивній» екскурсії – з 34-го поверху відкривається вид на довколишні райони Києва. ТРЦ Gulliver – найкраще місце для продуктивного, комфортного і ненудного шопінгу!