"Ситуація неприємна": ще одна фігурантка справи Шеремета зробила несподівану заяву

Раніше про стеження повідомила Яна Дугарь.

Ще одна фігурантка справи про вбивство журналіста Павла Шеремета лікар Юлія Кузьменко заявила про переслідування. Раніше інша одна обвинувачена в справі Яна Дугарь стверджувала, що за нею стежать.

Свою заяву Кузьменко зробила сьогодні ввечері на сторінці у Facebook.

"Ситуація неприємна - нас дійсно переслідують. Після випадків переслідування та спроб проникнути в приміщення проживання Яни, я намагаюся уважно слідкувати в тому числі і за автомобілями, які їздять поряд зі мною", - написала вона й відмітила в публікації двох інших фігурантів справи.

Кузьменко також запевнила, що не має суїцидальних намірів і проблем зі здоров'ям, її машина знаходиться в ідеальному стані тощо.

Читайте такожСуд продовжив запобіжні заходи обвинуваченим у справі про вбивство Шеремета Антоненку та Дугарь

"У випадку якщо зненацька я починаю брати вину за вбивство Шеремета на себе - це брехня, прошу одразу розцінювати як голосне волання про негайну допомогу", - наголосила вона.

Справа про вбивство Шеремета - довідка УНІАН

  • Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.
  • 12 грудня 2019 року в Нацполіції заявили, що в причетності до вбивства підозрюють музиканта, ветерана АТО Андрія Антоненка, дитячого кардіохірурга Юлію Кузьменко і військову медсестру Яну Дугарь.
  • Нині Антоненко і Кузьменко перебувають під цілодобовим домашнім арештом з носінням електронного браслета, а на Дугарь покладено додаткові процесуальні обов'язки.