"Дощ" в квартирах та крадені вікна: жителі Маріуполя незадоволені "ремонтами" окупантів

Загарбники всіляко наживаються на горі українців.

Російські окупанти проявляють чудеса "відновлення" зруйнованого їх же ракетами Маріуполя. Загарбники продають місцевим жителям вцілілі вікна зі зруйнованих будинках та влаштовують в їх будинках "дощ".

"Маріупольський бізнес при Росії від росіян у всій красі. Цивільні окупанти демонтують навіть уцілілі вікна. Міняють на нові. А куди потім те, що демонтовано? Правильно - можна продати. Тому цивільні окупанти разом з окремими маріупольськими "ждунами" продають масово старі склопакети, - розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

При цьому він вказав, що в місті величезний попит на вікна і багатьом жителям доводиться міняти їх самостійно.

"А для "бізнесменів на верху" - подвійний заробіток. Не новина. Не дивно. Цілком логічно враховуючи сутність росіян і їх пособників", - вказав чиновник.

Крім того, окупанти почали ремонтувати дахи будинків у місті, що не принесло радості маріупольцям. Так, в одному з будинків, де жителі не скаржилися на протікання, після "ремонту" росіян в квартирах пішов дощ. Місцевий житель поскаржився, що горе ремонтники просто зняли руберойд і кинули все.  

Ситуація в Маріуполі - що відомо

Російські окупанти ретельно знищували Маріуполь з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Пізніше місто опинилося в російській окупації. В результаті російських атак в горді загинули десятки тисяч людей.

Росіяни почали зносити розбомблені ними ж будинки, а для жителів міста, які опинилися без даху над головою, окупанти почали будувати бетонні квартири зі щілинами і без опалення.

Вас також можуть зацікавити новини: