У районі Маріуполя знайшли мертвою 12-річну дівчинку / фото Телеграм-канал Маріупольської міськради

12-річну дівчинку, яку шукали біля тимчасово окупованого Маріуполя, знайшли мертвою. Є версія, що у смерті дитини винен російський військовий.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді. "30 червня в селищі Мангуш Маріупольського району зникла Ірина Губарєва, яка пішла на зустріч з подругами. Після пошуків, дівчинку знайшли мертвою у селищі Республіка, що майже за 30 км від Мангуша", - йдеться у повідомленні. 

За однією із версій, дівчинку збив на автомобілі російський військовий. Він поклав тіло до машини та вивіз у поле, де його й знайшли. "Офіційної інформації від окупантів ще немає", - зазначили у міськраді.

Відео дня

"Це не поодинокі випадки, коли зникають діти та дорослі, ніхто ці випадки не розслідує, бо закон не розповсюджується на російських  окупантів", - констатували у міськраді.

Ситуація в Маріуполі

Після окупації у місті запанував рекет, наркоторгівля та інші подібні речі. А в кінці червня зʼявилася інформація, що окупанти почали перевіряти дітей  на "лояльність до України". Також місцевих підлітків перевіряють на причетність до партизанського руху. 

Крім того, в місті великі проблеми з медициною. Через це багато жителів Маріуполя з хронічними захворюваннями не змогли пережити зиму. 

Вас також можуть зацікавити новини: